current favorites

Books I’ve read on holiday

In de vakanties vind ik het altijd leuk om lekker veel te lezen. Vooral ook als je echt op vakantie bent. Ik had naar Italië 5 boeken meegenomen. Dat zou vast wel genoeg zijn voor twee weken. Maar nee, na ongeveer 8 dagen had ik alle 5 de boeken uit. Gelukkig had ik ook nog wat tijdschriften mee. Deze boeken heb ik gelezen.

 De L.A. Candy trilogie van Lauren Conrad. De meeste van jullie kennen deze boeken denk ik wel, of de schrijfster. Het gaat over twee meiden die verhuizen naar L.A. en gevraagd worden om in een reality show te spelen. Maar alles blijkt toch anders dan het eruit ziet. Ik vond de boeken heel erg leuk om te lezen!

Vrees is een wat minder bekend boek denk ik, maar wel echt heel erg leuk. Het speelt zich niet in het nu af, maar in een tijd dat mannen volgens mij 30 worden en vrouwen maar 25. Vrees is het vervolg van Verwelken. Als je nog op zoek bent naar een leuke serie boeken zou ik deze echt lezen! Volgens mij is er ook nog een deel 3. Echt een aanrader! Glazuur is ook een super boek. Niet perse voor jonge meiden, misschien eerder voor iemand begin twintig. Het gaat over iemand op der werk, en ze is nogal klunzig. Dit boek is op sommige stukken echt grappig! Weer een aanrader!
Kennen jullie deze boeken?
Liefs,
Janne

Translation:
I love reading when I have vacation. Especially when I’m on holiday. When I went to Italy for 2 weeks, I took 5 books with me. Must be enough I thought. But no, I read all the 5 books in 8 days. On the pictures above you can see the book that I’ve read. First I read the L.A. Candy Trilogy by Lauren Conrad. I guess you might know these books, or the writer. It’s about 2 girl that moved to L.A.. They got asked to be in a reality show. But everything seems to be different as it seems. The other two books are dutch. Glazuur is also written by a dutch writer so I guess that one isn’t available in other countries. But I guess ‘vrees’ is. The book ‘vrees’ is called fever in english. Before you read fever, you have to read wither, it’s book 1. I really like the books from Lauren DeStefano. If you’re looking for a lovely book to read, you should read wither, and after that fever! Do you know these books?

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 Comments

 1. August 8, 2012 / 9:14 am

  I like your blog, I will have to check out those Lauren Conrad books. Sophie Kinsella books are also a good read, you should check those ou. Hope you can stop by my blog and have a look
  http://onceuponaboudoir.blogspot.com.au/

  :)

 2. August 8, 2012 / 9:20 am

  Klinkt goed, heb ze geen van alle gelezen.

 3. August 8, 2012 / 9:44 am

  die eerste drie boeken heb ik ook gelezen! geweldig! ik heb voor de rest nog alle drie de delen van de hongerspelen gelezen, de beste boeken ooit :)
  x fije

 4. August 8, 2012 / 9:50 am

  LA candy is echt een leuke serie, ik moet alleen nog het laatste deel. Ook de Fame game van Lauren lijkt me erg leuk

 5. August 8, 2012 / 10:46 am

  Ik lees in de vakantie ook altijd superveel! Heb in twee weken 6 boeken gelezen, wat voor mij echt een record is, haha. De serie van L.A. Candy lijkt me echt superleuk en Verwelken heb ik gelezen ben heel benieuwd naar Vrees!
  x Esra

 6. August 8, 2012 / 10:56 am

  We hebben de boeken van Lauren Conrad wel thuis, maar ik heb ze (nog) niet gelezen! Die andere twee kende ik nog niet. Wow, 5 boeken in een week uit, haha! :-)

 7. August 8, 2012 / 10:57 am

  Alle boeken lijken me superleuk en wil ik zeker nog een keer lezen!
  <Liefs, Manon

 8. August 8, 2012 / 11:01 am

  Hiervan ken ik alleen de boeken van Lauren Conrad. En daarvan heb ik alleen Sweet Little Lies gelezen, maar de rest wil ik ook echt graag lezen. :) In de vakantie lees ik ook echt heel veel. Liefs

 9. August 8, 2012 / 11:47 am

  LA Candy is echt zo leuk!X

 10. August 8, 2012 / 12:13 pm

  De Lauren Conrad boeken wil ik ook nog heel graag lezen, lijken me leuk!

 11. August 8, 2012 / 12:16 pm

  De boeken van Lauren Conrad wil ik altijd nog eens lezen. Verder heb ik het deel (verwelken) voor Vrees gelezen, en dat vond ik erg mooi. Dus die wil ik ook nog eens gaan lezen :)

  Liefs.

 12. August 8, 2012 / 12:39 pm

  die van Lauren zijn zo leuk, ik moet alleen het laatste deel nog lezen maar geloof dat er nu alweer een nieuwe uit is! xoxo

 13. August 8, 2012 / 1:13 pm

  love the blog, followed! would you mind checking mine out? maybe we could follow each other?

  xoxo
  diamondanchorss.blogspot.com

 14. August 8, 2012 / 3:47 pm

  Haha ik lees echt heel veel, niet alleen als het vakantie. De boeken van Lauren Conrad heb ik ook gelezen! Ik vond het verhaal ook heel leuk, alleen de schrijfstijl wat minder. Glazuur wou ik eerst lezen omdat de schrijfster die chicklit-wedstrijd heeft gewonnen, maar eerst moet ik daarvoor door m'n hele lijst met andere boeken komen haha :d Leuke post!

 15. August 8, 2012 / 4:07 pm

  Ik ben echt benieuwd! Ik vind Lauren conrad haar stijl heel leuk, maar dat hoeft natuurlijk niks te zeggen over haar boeken haha.

 16. August 8, 2012 / 5:04 pm

  Wauw, dat heb je snel gelezen dan! Maar wel leuke boeken zeg, die je mee hebt genomen! x

 17. August 8, 2012 / 6:56 pm

  Oeh, die boeken van Lauren Conrad zou ik wel willen lezen!

 18. August 9, 2012 / 7:52 am

  Oh et boek Vrees heb ik ook gelezen. Ik vond hem erg goed en kon beiden partijen wel begrijpen waarom ze de dingen deden die ze deden. Er is ook nog een vervolg he, heb die zelf nog niet gelezen.

 19. August 9, 2012 / 9:15 am

  zo dat zijn een hoop dikke boeken haha.
  Zelf lees ik niet zo heel erg veel maar ik heb ooit wel eens een boek van lauren conrad gelezen :)
  Liefs

 20. August 9, 2012 / 11:02 am

  Lijken me leuke boeken! Ik heb wel eens wat van Vrees gehoord, maar nog nooit zelf gelezen, lijkt me wel spannend ;). Maar op dit moment lees ik Chanel Chic van Lauren Weisberger ;)
  x

 21. August 9, 2012 / 9:07 pm

  mij lijkt glazuur een leuk boek om te lezen! hihih
  ik volg je via bloglovin,

  liefs
  lifeofrosalyn.blogspot.nl

 22. August 10, 2012 / 11:17 am

  Geen één heb ik gelezen maar van Lauren wil ik erg graag lezen :)

 23. August 10, 2012 / 2:18 pm

  Ik zou zo graag de boeken van Lauren Conrad willen lezen! Het boek 'Glazuur' lijkt me ook heel leuk.

  XO

 24. August 13, 2012 / 5:59 pm

  Ik heb alle delen van Lauren Conrad! Nu wachten op het laatste deel!

 25. August 14, 2012 / 1:19 pm

  Ik ben nu deel 3 aan het lezen van de LC-serie,
  heerlijke boeken vind ik het haha (: