WIN | A Photoshoot with Alexandra Huijgens

Sorry, this give away is for people from The Netherlands only.

Ik heb 2016 geëindigd met een aantal leuke win acties, en 2017 ga ik beginnen met ook een hele leuke. Een tijdje terug heb ik voor de tweede keer een shoot gedaan met Alexandra Huijgens. Ze maakt echt prachtige foto’s, je kan ze hier bekijken. Ook de foto’s van onze shoot staan daar, maar binnenkort deel ik ze ook nog hier op mijn blog. Maar nu kan jij dus ook een shoot winnen, ter waarde van 100 euro.

Dit is wat de shoot inhoudt:

– Shoot van 1,5 – 2 uur
– 2 – 4 kledingsets (afhankelijk van de tijd die we gebruiken per set).
– Shoot op locatie (er is geen studio) bij voorkeur in Noord-Holland i.v.m. reiskosten.
– Achteraf 15 foto’s nabewerkt, digitaal aangeleverd. Foto’s krijgen een eerste selectie door Alexandra (kwaliteit), waarna het ‘model’ een selectie van 15 foto’s mag maken welke bewerkt zullen worden. Dit gebeurt in principe in kleur, een aantal foto’s kan evt. ook in zwart/wit worden aangeleverd.
– De winnaar dient op de hoogte te zijn van de algemene voorwaarden: http://www.alexandrahuijgens.com/photography-bookings/
a

Hoe maak je kans op deze fotoshoot?

 • Like de Facebook pagina van Alexandra
 • Laat een reactie achter op deze blogpost, en vertel me waarom je dit zou willen winnen! Lijkt het je leuk dat ik er ook ben bij, bijvoorbeeld om te helpen met de styling, of gewoon voor de gezelligheid. Laat dit dan ook even weten.

Alexandra heeft ook nog een blog, en een instagram account. Dus neem daar zeker ook een kijkje!

Succes allemaal! De winnaar ontvangt 14 januari een mailtje.

Share:

24 Comments

 1. January 2, 2017 / 10:38 am

  Super leuk, ik doe mee!! Ik heb nog nooit een fotoshoot met echte fotograaf gedaan dus dat lijkt me heel erg tof! En het lijkt me natuurlijk ook heel leuk als jij er bij bent want shooten met jou is altijd n succes! Xxx

 2. Dagmar
  January 2, 2017 / 10:41 am

  Aahh wat leuk! Lijkt mij inderdaad geweldig net zulke mooie foto’s te mogen hebben! Ik zou het heel erg gezellig vinden als ik jou ook zou kunnen ontmoeten Janne! Groetjes (p.s. ik heb bij e-mail mijn mailadres gekoppeld aan mijn facebookaccount gezet!)

 3. January 2, 2017 / 11:04 am

  Wat ontzettend leuk! Ik twijfel er al heel lang over om echt goede foto’s te laten maken voor mijn blog en social media kanalen, maar het is er nog steeds niet van gekomen. Want welke locatie wil ik, hoe doe ik de styling en vooral zoek ik een goede fotograaf. Maar wat dat betreft zit je bij Alexandra wel goed geloof ik. :)

 4. January 2, 2017 / 1:48 pm

  Toffe win actie Janne! Lijkt me erg leuk voor mijn blog en Instagram om wat nieuwe foto’s te laten maken zeker met een fotograaf als Alexandra! Lijkt me ook erg tof om van jou tijdens het shooten tips te ontvangen! Zeker ook omdat ik het erg gezellig om je te ontmoeten tijdens de Ecco high tea.

  liefs
  Charlotte

 5. Roos
  January 2, 2017 / 2:01 pm

  Leuk! Ik wil zeker mee doen aan deze win actie, omdat ik graag mooie professionelen foto’s van mezelf wil hebben, voor het opbouwen van een portfolio. Dat gaat bij Alexandra zeker lukken denk ik! Het lijkt me leuk als je er bij bent om te helpen bij de styling!

 6. January 2, 2017 / 2:12 pm

  wat onwijs tof zeg! helaas is dit voor mij lastig te regelen dus ik sla het helaas over! X liefs en nog een gelukkig nieuwjaar!

 7. Liesbeth
  January 2, 2017 / 4:53 pm

  Dit is leuk! Ik doe heel graag mee! Ik ben op dit moment op de helft van mijn zwangerschap en zou het leuk vinden om mooie, maar ook hippe foto’s van mijzelf met mijn babybump te laten maken!

 8. January 2, 2017 / 6:30 pm

  Aaaah fantastisch! Wat een leuke winactie is dit. Ik ben nu al heel erg benieuwd naar de foto’s van de winnares, die ik heel erg graag zou willen zijn :) Voor mijn blog en instagram shoot ik al jaren, maar echt mooie, sterke foto’s die je voor je hele leven met trots kunt presenteren aan iedereen zijn er nooit uitgerold. Een unieke kans lijkt mij dit! Ook om tips (en gezelligheid!) van zowel jou voor de styling als misschien ook wel stiekem van Alexandra over fotografie te krijgen. Ik doe mee! X

 9. Mignon
  January 3, 2017 / 12:19 am

  Ten eerste.. gelukkig nieuwjaar!!

  & Jaaa lijkt me super gaaf! Volg Alexandra al een tijdje en als (hobby) fotograaf vind ik het super om zelf ook eens voor de camera te staan ipv achter de camera. Duimen maar!

  Op naar een mooi 2017!

 10. Eva van Overbeek
  January 3, 2017 / 1:24 pm

  Een super leuke winactie! Ik zou heel graag willen winnen omdat het me heel vet lijkt om een keer in de schoenen te staan van een model, vooral omdat ik dat waarschijnlijk niet zo snel zou kunnen worden/meemaken i.v.m mijn lengte (1,58) haha! Zelf fotografeer ik ook. Nu nog als hobby, maar ik zou wel meer ervaring willen hebben met het hele fotografie gebeuren. Zoals, hoe een fotograaf te werk gaan tijdens een shoot. Ik denk dat dat voor mij heel leerzaam kan zijn.
  Stel ik zou winnen, dan zou ik het ook super gezellig vinden om jou, Janne, weer eens te zien en dat je mij tijdens te hoot styling tips kan geven! :)

  xx

 11. January 3, 2017 / 7:29 pm

  Heey Janne! Lijkt me superleuk, sws om jou een keertje te ontmoeten (ik volg je blog denk ik al zo’n 4 jaar ofoz?) en omdat ik de foto’s van Alexandra altijd heel mooi vind. Die ze van jou heeft gemaakt zijn ook echt stunning! Daarbij wil ik al een tijdje een soort lookbook achtige outfitpost doen op mijn blog, met meerdere outfits maar het komt er steeds maar niet van; dit lijkt me dus ideaal! Ik heb Alexandra’s FB ook geliked :)

 12. Amber Douma
  January 3, 2017 / 9:47 pm

  Hi!

  Wat een leuke winactie :) Ik ben al een tijdje van plan mij meer te gaan richten op mijn Instagram-kanaal, gecombineerd met het bloggen. Het boek Capture Your Style, dat ik voor kerst kreeg, helpt daar al goed bij, maar het lijkt me natuurlijk super tof om voor de camera van een echte fotograaf te staan! Zo kan ik de foto’s gebruiken om mijn Instagram-account (hopelijk) te laten groeien en als ondersteuning van mijn blogs voor Follow Fashion en Verrassend Genoeg.
  Het lijkt me heel leuk om te shooten in Amsterdam, daarvan zie ik zovaak mooie foto’s van jou en vele andere bloggers voorbij komen. Mijn woonplaats is helaas niet zo fotogeniek haha…
  Stel dat ik win lijkt het me ook erg leuk als jij er bij bent! Ik kan vast en zeker wat van jou en Alexandra leren :)

  Fingers crossed!

  Liefs, Amber

 13. January 4, 2017 / 2:00 am

  Ah, hoe tof is dit!!! Ik doe heel graag mee, omdat ik eigenlijk altijd een beetje lullig op foto’s sta die andere mensen van me maken en ik het geweldig zou vinden om eens mooie en stoere foto’s van mezelf te hebben. Ik wil al een hele tijd graag foto’s gaan gebruiken in de header van mijn blog, dus ze komen zeker van pas. Zelf zit ik in Limburg, maar ik vind het helemaal niet erg om er voor te reizen.
  Natuurlijk zou ik het tof vinden als jij er dan ook bent.

 14. January 4, 2017 / 10:52 am

  Super leuk!! Ik zou graag een keer met haar shooten, aangezien ik nu steeds meer bezig ben met modellenwerk. Lijkt me heel tof! Fingers crossed :D

 15. January 4, 2017 / 11:24 am

  Oh wauw, wat een prachige foto’s!
  Ik volgde jullie beide al op Instagram (onder @c_like_celebrate) en vond het al zo raar dat ik 2 keer dezelfde foto tegenkwam op een ander account, maar nu valt bij mij het kwartje!
  Ik zou deze fotoshoot heeel heeel heeel graag willen winnen daar ik 2 weken geleden voor het eerst outfitfoto’s heb gemaakt voor mijn blog! Ik vond het echt mega leuk! Ik nam mijn 5 jaar jongere zusje mee als fotograaf, zij vond het iets minder. Dat is jammer, want ze zijn best wel goed gelukt! Nu zou ik mega mega mega graag deze shoot winnen zodat ik alsnog kan doen wat ik leuk vind (maar nu met echt super fantastisch toffe foto’s) en ik ben mijn zusje niet tot last!

  Liefs Chiara

 16. January 4, 2017 / 11:27 am

  Hi Janne,
  Het lijkt mij heel leuk om een keer een photoshoot te mogen doen! Al helemaal als Alexandra de foto’s maakt, aangezien haar foto’s stuk voor stuk prachtig zijn. Ik ben net terug in Nederland naar een halfjaar in het buitenland gestudeerd te hebben. Leuk om naast foto’s in Brazilië en Chili ook foto’s op Instagram van mezelf te plaatsen nu ik weer terug ben. Ik kom graag naar jullie toe, omdat ik gratis met het ov kan reizen. Ik hoor heel heel graag van jullie 😚

  Liefs,

  Iris

 17. January 4, 2017 / 11:29 am

  Hi Janne,

  Het lijkt mij heel leuk om een keer een photoshoot te mogen doen! Al helemaal als Alexandra de foto’s maakt, aangezien haar foto’s stuk voor stuk prachtig zijn. Ik ben net terug in Nederland naar een halfjaar in het buitenland gestudeerd te hebben.

  Leuk om naast oude vakantiefoto’s ook foto’s op Instagram van mezelf te plaatsen nu ik weer in het koude mooie Nederland ben. Ik kom graag naar jullie toe, omdat ik gratis met het ov kan reizen. Ik hoor heel heel graag van jullie 😚

  Liefs,

  Iris

 18. January 4, 2017 / 11:06 pm

  Wat een leuke winactie weer. Zo’n shoot lijkt me zo vet, zeker omdat ik zelf ook een blog heb. En ik heb de foto’s bekeken echt heel vet! En natuurlijk ook vet leuk als jij er bij bent, kan je me misschien nog wat tips geven voor shooten en bloggen :)

 19. January 5, 2017 / 1:18 pm

  Super leuke actie! Het lijkt ons tof om een shoot te winnen, wij maken altijd zelf onze foto’s voor onze blog en zouden het zou ons dan ook een leuke nieuwe ervaring lijken om een keer foto’s door iemand te laten maken. En niet zomaar een iemand, want Alexandra haar foto’s zijn allemaal prachtig en erg origineel!
  Het lijkt ons ook super leuk om de shoot te doen als jij erbij bent, voor gezelligheid en wie weet wat uitwisselingen over bloggen.
  Groetjes :)

 20. January 5, 2017 / 7:44 pm

  Zo leuk! Ik doe heel graag mee, omdat mijn Canon camera gister is gesneuveld.. Daar baal ik enorm van, want van professionele foto’s word ik heel blij! #fingerscrossed

 21. January 8, 2017 / 5:39 pm

  Oeh dat ziet er goed uit! Ik ben de laatste tijd ook weer bezig om meer outfit fotos voor mijn blog te maken en hiermee til ik het gelijk naar een hoger level. Daarom doe ik graag mee & ik heb de FB pagina geliked :)

 22. January 9, 2017 / 10:43 am

  Thanks for finally writing aboᥙt >WIN | A Pɦotoshооt with
  Aleҳandra Huijgens – Radіate Fashion <Loved it!

 23. January 9, 2017 / 10:55 pm

  Heel gaaf! We vinden het allebei lastig om op de foto te gaan, maar als het er zo mooi als Alexandra’s foto’s kan worden, dan gaan we graag de uitdaging aan. Alexandra’s modellen zien er heel erg op hun gemak uit en zo zouden we onszelf ook heel graag eens terugzien op de foto! Het zou voor ons geweldig zijn om mooie foto’s te hebben voor onze ‘about’-pagina van ons blog. Een andere uitdaging: we verschillen met z’n tweeën nogal van lengte (zo’n 20 centimeter)! Wij vinden het lastig voor op foto’s, maar waarschijnlijk weet een professional daar wel raad mee. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *