GIVE AWAY | Win A Watch From Vondel

vondel watches
To celebrate my blog’s birthday and give something back to you, my readers, I teamed up with a wonderful brand to organize a give away for you. The brand is Vondel. Vondel is an Amsterdam based brand that designs watches for both men and women. To see the collection, visit their website.

        What can you win?

 • A Vondel watch of your choice.

        How can you win

Hope you all like this give away and good luck!

Share:

9 Comments

 1. February 3, 2017 / 9:43 am

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Ik vind je een van de leukste bloggers die ik ken so keep on going!! Ook ik doe graag mee aan de actie, ik volgde jou natuurlijk al en nu ook die mooie horloges!

 2. February 3, 2017 / 1:15 pm

  Yes! Proficiat! Ik doe mee =D

 3. Marian B
  February 3, 2017 / 7:37 pm

  Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag. Mooie winactie! Ik doe graag mee om weer bij de tijd te zijn. Mooie horloges heeft Vondel!

 4. Myrthe
  February 3, 2017 / 10:23 pm

  Gefeliciteerd met je jubileum! Ik wist niet je blog al zolang bestaat; ik heb Radiate Fashion pas kort geleden ontdekt.
  Wat een mooie horloges, daar wordt ik wel geïnspireerd door.
  Ik kende het merk Vondel horloges nog niet, maar ik vind ze er hip uitzien. Mijn favoriet is denk ik de All Silver Everything. Zilverkleur is lekker basic, want dat past altijd overal bij, dat vind ik handig met matchen.
  Ik heb helaas geen instagram :S. maar ik volg je nu wel op bloglovin (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved. Hopelijk vind je dat ook leuk :).

 5. February 4, 2017 / 11:32 am

  wat mooi horloge
  gefeliciteerd met je blog

 6. February 5, 2017 / 1:32 am

  Van harte gefeliciteerd met je 5e blogjaardag!!!

 7. February 5, 2017 / 12:10 pm

  heel cool, ik doe even mee! zijn leuke horloges zag ik al op instagram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *