current favorites

OUTFIT | Off Shoulder Flared Sleeves

off shoulder flared sleeves off shoulder flared sleeves
Twirling around in the cold. That’s something these sleeves will make you do, or at least made me do. But no, seriously. The sleeves of this top are made to be moved. Sometimes they’re in the way, especially when eating and moving your arms above the table to grab something. Hello food on my pretty sleeve. But overall I like them. This off shoulder flared sleeves top turns a boring all black outfit into a not that boring all black outfit. I’ve worn this top from Elise Store a few times already and love how classy it is. So far, I’ve only worn this top combined with a pair of jeans. Next time, I think I will wear it combined with a pleated skirt. And if I do, I’ll make some pictures for sure.

What do you think of this top?

ELISE STORE top, PRIMARK jeans

Follow:
Share:

16 Comments

 1. January 6, 2017 / 9:36 am

  Zulke mouwen zijn echt leuuk :)

 2. January 6, 2017 / 10:19 am

  Wauw, dit staat je echt prachtig Janne! X

 3. January 6, 2017 / 10:41 am

  Staat je super, echt heel leuk! Altijd als ik zoiets aanheb blijf ik aan trapleuningen haken en dan loop je zo awkward door; blijkt je mouw vast te zitten hahaa ;)

 4. January 6, 2017 / 11:23 am

  Super gave outfit!
  Ik vind je top heel tof.
  Liefs,
  Evelien

 5. January 6, 2017 / 11:53 am

  oh die top is echt mooi! (is dat nou echt sneeuw? lol)

 6. January 6, 2017 / 12:06 pm

  The pain of the sleeve getting in the way is definitely worth it – it looks gorg! Xx

  Lucy x // http://lucy-cole.co.uk

 7. January 6, 2017 / 2:32 pm

  Wat een heerlijk shirtje en die mouwen ook <3. Ik ben verkocht, snel bestellen dus! x Robin

 8. January 6, 2017 / 2:40 pm

  Ik zou helemaal blij worden als ik zo’n shirt aan zou trekken. Lekker rondfladderen, hihi

 9. January 6, 2017 / 4:20 pm

  Sooo Pretty! Jij kan ook echt alles hebben he!

 10. January 6, 2017 / 5:41 pm

  Oh ik dacht ook al over die eten in je mouw! Maar het ziet er zo mooi uit, echt een heerlijk topje. Lijkt me alleen wel koud op het moment! Malou x

 11. January 6, 2017 / 10:11 pm

  Zo’n top is echt heel gaaf! Ik heb al meerdere mensen met dat soort mouwen gezien, ik zou ook ooit zo’n trui willen passen, maar ik weet niet of het me gaat staan haha. Ik wil in ieder geval een keer een off-the-shoulder top kopen :) (Ik weet nu al dat ik dan het probleem krijg dat ik niet weet wanneer ik het aan moet trekken, want het is redelijk koud lijkt me, maar toch weer warm, haha)

 12. January 7, 2017 / 9:41 am

  Supermooi! Maar het ziet er zo koud uit =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *