current favorites

FAVORITES | Orange items for Kingsday

orange items for kingsday
Time for a new favorites post! It’s April, which means: Kingsday is coming up in The Netherlands! On the night 26th but mainly during the day on the 27th we celebrate the birthday of our kings. While wearing orange for Kingsday. I’m going to Kingsland in Amsterdam, and since I still don’t know what I’m going to wear, I selected some orange items for Kingsday. From Mango, Zalando and Asos. Here are my 20 + favorites.

Normally I don’t really where orange and I actually think a lot of Dutch people don’t. Maybe because when we do, it looks as if you are already way to excited about celebrating Kingsday haha. I still need to decide what it is I’m going to wear, but I guess it’s going to be an orange top with a pair of jeans.

Are you going to celebrate Kingsday? And what are you going to wear?

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 Comments

 1. April 12, 2017 / 7:57 am

  Wat een leuke items! Ik vind het 4e item van de eerste foto heel erg leuk. <3
  Liefs,
  Evelien

 2. April 12, 2017 / 9:15 am

  Leuke items! Zo leuk dat het weer bijna Koningsdag is, hopelijk met mooi weer. Ik heb nog een wit met oranje shirt met “Queen” erop :)

 3. April 12, 2017 / 9:37 am

  Dat jurkje vind ik echt super cute! Nu maar hopen dat het met koningsdag een beetje mooi weer is :O anders loop ik in een winterjas xD

 4. April 12, 2017 / 9:59 am

  Ik draag ook nooit oranje, ook niet op Koningsdag eigenlijk haha. Ik lak mijn nagels meestal oranje en dan vind ik het wel weer genoeg haha. x

 5. Britt van Ommeren
  April 12, 2017 / 1:17 pm

  Oranje vind ik ook een perfecte en leuke kleur voor de zomer, maar goed om alvast even in de stemming te komen haha! Ik vier het nooit eigenlijk, liever lekker thuisblijven, maar ik moet zeggen dat ik wel hele leuke topjes ertussen zie zitten!

 6. April 12, 2017 / 9:41 pm

  Ik heb maar één oranje truitje in m’n kast, ik draag het inderdaad ook niet vaak. Maar ook op andere dagen dan Koningsdag vind ik het eigenlijk wel een vrolijke kleur :)

 7. April 13, 2017 / 11:09 am

  Ah wat een leuke inspiratie! Ik draag echt nooit oranje haha!